10. Coach Nutrition

10: Coach Nutritition

Door Wilma Nijsingh

Slimme begeleiding

Ben jij de baas over jouw eigen gewicht? Bij het Slim Plan van Coach Nutrition is mijn enige doel, jou te helpen slagen met afslanken, gezond te zijn, en dat zo te houden. Vitaliteit en levensgeluk gun ik iedereen: Dat maakt het leven lichter.

Samen met onze gezonde, gevarieerde maaltijdvervangers ga ik samen met jou aan de slag met het gewicht dat jij wilt verliezen. Jij maakt jouw wensen en doelen kenbaar, we bespreken jou specifieke situatie, en stellen vervolgens een uitgebalanceerd programma samen. Speciaal op maat gemaakt voor jou !!! Onze wekelijkse afspraak, is een fantastische stok achter de deur.

Als je kiest voor het Slim Plan van Coach Nutrition is de wekelijkse begeleiding gratis.

Slim bewust worden

Tijdens het Slim programma leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker eten uitstekend samengaan.

Slimme leefstijl

Gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Slimme producten

Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:

  • Shakes
  • Soepen
  • Repen
  • Pap
  • Extra’s

De Coach Nutrition producten zijn exclusief bij mij verkrijgbaar en in de webshop van www.lifestylenutrition.nl. De prijzen per product gaan vanaf €2.30. Voordat je met het Slim Plan van Coach Nutrition kunt beginnen, hebben we een intakegesprek. Deze intake is van belang om af te stemmen of je het Slim plan kunt en mag volgen, en zo ja welke Slim plan het beste bij jouw past.

We gaan een zeer uitgebreide meting doen met de Inbody 720 weegschaal en met de Cardio Scan. Met de Inbody 720 kunnen wij lichaamsvet, spiermassa en spierontwikkeling meten, zodat je inzicht krijgt in de resultaten van je dieet, levensstijl en training. De Cardio scan kan de hart functie, het stress niveau van het hart, de rusthartslag en het fitheidsniveau meten. De kosten van deze uitgebreide intake zijn eenmalig €25.-

Slimme trajecten

Naast afvallen met de maaltijdvervangers van Coach Nutrition kun je ook kiezen voor een extra begeleidingstraject. Deze begeleidingstrajecten duren in ieder geval 3 maanden. OOK werkzaam bij elk ander dieet.

Waarom 3 maanden?

Gedragsverandering duurt lang......gemiddeld duurt het 90 dagen voordat een nieuw gedrag is aangeleerd. Daarom bied ik ook diverse trajecten aan, waarin we dieper ingaan op jouw valkuilen en blokkades, die je helpen met jouw patronen te doorbreken.

TRAJECT ORIGINAL

* 1x per 2 weken weegmoment
* 1x per 2 weken coaching gesprek van 20 min.
* 3x per week online begeleiding via whats-app (altijd antwoord binnen 24 uur op je vragen)

* onbeperkt toegang tot Sport & Lifestyle app

Prijs per maand €39.99
3 maanden contract

TRAJECT PLUS

* 1x per week een weegmoment
* 1x per week coaching gesprek van 20 min.
* 5 dagen online begeleiding via whats-app (altijd antwoord binnen 24 uur op je vragen)

* onbeperkt toegang tot Sport & Lifestyle app

Prijs per maand €59.99
3 maanden contract

TRAJECT PREMIUM

* 1x per week een weegmoment
* 1x per week coaching gesprek van 20 min.
* 5 dagen online begeleiding via whats-app (altijd antwoord binnen 24 uur op je vragen)
* Numeroscoop (een fantastisch cadeau voor jezelf en over jezelf, met een maximale herkenning van jouw levenspad, doel, eigenschappen, talenten en valkuilen. Als je immers jouw valkuil kent, dan hoef je er niet meer in te vallen......)

* onbeperkt toegang tot Sport & Lifestyle app

Prijs per maand €79.99
3 maanden contract

TRAJECT GOLD

* 1x per week een weegmoment
* 1x per week coaching gesprek van 20 min.
* 5 dagen online begeleiding via whats-app (altijd antwoord binnen 24 uur op je vragen)

* Numeroscoop (een fantastisch cadeau voor jezelf en over jezelf, met een maximale herkenning van jou levenspad, doel, eigenschappen, talenten en valkuilen. Als je immers jouw valkuil kent, dan hoef je er niet meer in te vallen......)
* Familie-Systeem opstelling. Met familieopstellingen wordt persoonlijke problematiek (bijvoorbeeld sociale, psychische of lichamelijke klachten) in verband gebracht met ons familiesysteem. Mensen blijken in staat om hun gedrag te veranderen wanneer zij zich realiseren wat de functie is van hun gedrag binnen de familie waartoe zij behoren.

* onbeperkt toegang tot Sport & Lifestyle app

Prijs per maand €99.99
3 maanden contract

Training: de 7 stappen naar jouw ideale gewicht

Een leuke, bruikbare training waarbij je op ontdekkingsreis gaat naar wat jij ECHT wilt. Deze training is zowel individueel als in groepsverband te boeken. Deze training bestaat uit 7 afspraken van 1 uur individueel, of 2.5 uur in groepsverband, waarin we de volgende onderwerpen gaan behandelen.

1 Wensen
Wat wil ik echt?

2 Geloven
De kracht van gedachte

3 Onderzoeken
Levensstijl

4 Plannen
Wanneer kom ik mijn eigen valkuilen tegen, en hoe ga ik daarmee om.

5 Handelen
Diep van binnen zit er een kracht die sterker is dan je denkt: Je echte IK

6 Volharden
Hoe haal ik mijn eigen barrieres weg?

7 Genieten
Neem je succes !!

Prijs per training individueel €299.99
Prijs per training groepsverband €199.99

Wetenschappelijk onderzoek met begeleiding

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat afslankprogramma’s betere resultaten opleveren als je hier begeleiding bij krijgt. Ik zie de 1 op 1 begeleiding door mij als consulent daarom als een belangrijk en essentieel onderdeel voor het succes van het Coach Nutrition afslankprogramma.

Een groot bijkomend voordeel is dat ik als consulent begrijp wat het is om overgewicht te hebben; ook ik ben zelf in 2016 veel afgevallen. Ik snap wat het is om je niet lekker in je vel te voelen. Ik ken dan zelf ook de valkuilen en de moeilijke momenten tijdens het afval proces. Samen met jou ga ik graag met je het proces in, om een fijne vertrouwens band op te bouwen.

HET GAAT OM JOU! JIJ BENT BELANGRIJK.

Voor meer informatie kijk op www.spirit-for-you.nl/coach of op www.coachnutrition.nl  of bel met Wilma op telefoonnummer 06-22678573